Tag: 1v1

Si të luani 1v1 në COD: Mobile?
Call of Duty: Mobile është një nga tactical shooters më të mirë të disponueshëm në mobile. Loja është një miks i të gjithë lojërave të mëparëshme të Call of Duty dhe i jep bazës së lojtarëve edhe nostalgji kur e…