Si mund të luani në $1M Marvel Super Cup
Sezoni me tematikën e Marvel është duke ardhur drejt fundit në Fortnite dhe duket se gjërat po planifikohen të mbyllen me një event të madh. Kjo përmes një turnamenti me vlerë $1 milionë. Eventet kompetitive shpesh mund të jenë të…