Tag: ]

Dr Disrespect zbulon planin për të zëvendësuar Fortnite me lojën e tij
Që kur konfirmoi studion e tij të lojërave, Dr Disrespect ka vazhduar të kritikojë tituj si Call of Duty dhe Apex Legends,por komentet e tij në Fortnite janë sa brutale aq dhe qesharake. Ndërsa Doc mund të konsiderohet një mjeshtër…