Sipas leaks, iPhone 12 Pro mund të vijë me ekran 120Hz
Këtu keni të gjithë informacionin për flagship-in e ardhshëm të Apple Të gjithë që e kanë parë se si duket 120Hz në ekranin e iPad Pro kanë pyetur se kur ky ekran do të vijë në iPhone. Sipas disa leaks…
Eksperienca jonë me gaming në 120Hz në Samsung Galaxy S20 Ultra
A bën vërtet një ndryshim të madh 120Hz në lojërat mobile? Kohë më parë, gjithçka me të cilën luanim ishin televizorat dhe monitorët 30Hz dhe 60Hz, por tashmë me avancimin e teknologjisë na është dhënë mundësia të kemi monitora 120Hz,…