Tag: 11bit studios

Merrni Frostpunk pasi është falas në Epic Store
Frostpunk është loja më e fundit që mund të gjeni falas në Epic Games Store. Por çfarë na sjell kjo lojë dhe cilat janë disa prej veçorive të saj? Frostpunk është një lojë ku do t’iu duhet që të mbijetoni…