fbpx
Children of Morta është loja më e re për PC
Familja këtu merr një kuptim tjetër Children of Morta është një lojë e re në PC e cila ka një fokus të madh në rëndësinë e familjes dhe që do ju kujtojë pak të gjithë filmat e animuar të bëra…