fbpx

Tag: $100

MrBeast ju jep tre fansave Ice Cream Sundae $100,000
Mr Beast ka filluar sërish me avazet e tij. Këtë rradhë ai i dha tre fansave Ice Cream Sundae me vlerë $100,000. Ajo shoqërohej me një kombinim frutash ekzotike, çokollatë e llojit të rralë dhe plot salca të tjera të…
Riot Games do ju japë $100,000 nëse gjeni exploits në VALORANT
Nëse mendoni se ja thoni për cracking code, Riot Games ka një propozim të shkëlqyer për ju, mbi lojën e saj më të fundit, Valorant. Në përpjekie për ta bërë këtë first-person-shooter sa më perfekt që të jetë e mundur,…