Nadeshot shpjegon pse Ninja dhe Shroud bënë mirë që ikën në Mixer
Pasi Ninja dhe shroud kaluan nga Twitch në Mixer, duke shokuar literalisht të gjithë botën e gaming, lindën shumë diskutime nëse ata kishin bërë vendimin e duhur ose jo. Tani themeluesi i 100 Thieves, Matthew ‘Nadeshot’ Haag ka shprehur mendimin…
Turneu i parë i madh i Warzone është duke u organizuar nga 100 Thieves
Call of Duty: Warzone doli vetëm para 8 ditësh, por streamer-ët tashmë kanë qenë duke marrë fitore në modalitetin Battle Royale të lojës, dhe kjo do të thotë se është koha për ndonjë kompeticion. Fatmirësisht, turneu i parë i madh…
Valkyrae lë pas Twitch dhe shkon ekskluzivisht në YouTube
YouTube ka një lineup të mirë streaming për 2020-ën. Rachel “Valkyrae” Hofsetter nga 100 Thieves ka lënë pas Twitch për një marrëveshje ekskluziviteti me YouTube. Streamerja e njoftoi këtë ditën e djeshme. Valkyrae postoi një video teaser dje, që tregonte…
BrookeAB bëhet streamer-ja e dytë femër që i bashkohet 100 Thieves
100 Thieves i uroi mirëpritjen BrookeAB në Twitter dhe YouTube. Organizata e esports 100 Thieves njoftoi se Brooke AB, një streamer-e e famshme në Twitch, do i bashkohet organizatës. BrookeAB ka bërë stream në Twitch afërsisht për një vit dhe…