Lajm i Fundit Reviews

Trail Out Review

Mbështesni GameON Albania duke përdorur kodin support-a-creator: GAMEONALBANIA
Po kerkoni për diamante në Free Fire Falas?! Klikoni këtu për të marrë pjesë në Giveaway për Free Fire Diamonds

TRAIL OUT është një lojë e re Arcade e cila faktikisht ka për qëllim të shkatërrojë çdo pjesë të mundshme të makinës suaj nëse diçka shkon keq. TRAIL OUT ka një plot twist. Mikhalych, një shofer i thjeshtë nga Minsk, vjen në SHBA për të pushtuar festivalin lokal të combat racing.

Festivali përbëhet nga harta shumë të bukura dhe game modes që rrallë herë i shikojmë në lojëra të tilla arcade. Ju keni një listë me kundërshtarë të cilët janë më të fortit e festivalit. Për të pasur sukses, Mikhalych duhet të ngjitet në krye të renditjes, duke anashkaluar garuesit nga një lloj “blacklist”. Rivalët të kujtojnë sigurisht bosat e NFS Most Wanted klasike.

Për të arritur të ndesheni me njërin nga bosat në mënyrë që të ta kaloni atë në listë, ju duhet të mblidhni një sasi të caktuar fansash duke bërë gara, duke kaluar misione të vogla si dhe duke bërë challenges nga fansat e ndryshëm që dësirojnë tju bëjnë donate.

Për t’u afruar me kundërshtarin, duhet të fitoni medalje në gara dhe të arrini një numër të caktuar fansash, por beteja me secilin prej shefave zhvillohet në kushte unike: për shembull, gjatë garës me Big Cheese, lojtari do të ndiqet nga vëllezërit e tij me mitraloz, dhe derby me Komrad shpaloset në një zonë garazhi diku në një zonë të banuar në St. Petersburg.

Këtu ka edhe personazhe të tjerë, siç është mekaniku Zh-12 Zhenya. Ai do ta çojë Mikhalych në kantierin lokal, do të ndihmojë në zgjedhjen e një trupi makine dhe instalimin e përmirësimeve, si dhe riparimin e një makine të dëmtuar në garë, zgjerimin e garazhit, etj. Ndërkohë, Zhenya nuk përton të ndajë ndonjë mendim të thellë, kështu që çdo takim me të është një bisedë e vogël.

Në të njëjtin vend, në garazhin e Zhenya-s, mund të merreni me aspektin social të karrierës suaj: të bëni një live me fansat si tip Instagram live, mblidhni donations dhe merrni përsipër sfidat që shpërblehen. Në lojë, ju duhet të fitoni jo vetëm para, por edhe reputacion: kjo ju jep akses në makina të reja në dyqan dhe garat e bosave.

TRAIL OUT është e mbushur me meme dhe gallata, shpesh shumë qesharake. Duke folur për lojën e projektit, krahasimet me FlatOut nuk mund të shmangen. Dhe për të mos thënë se ky është një disavantazh i rëndësishëm për TRAIL OUT, përkundrazi, ka një mungesë në zhanrin e garave arcade tani, dhe aq më tepër në segmentin e garave të mbijetesës.

Pra, GOOD BOYS përgatiti për ne një flotë të madhe makinash të shkatërruara, të palicencuara, por me skica të dallueshme të një Zaporozhets, Lada ose ndonjë Buick. Makinat mund të përmirësohen në disa mënyra: forconi trupin, përmirësoni motorin, shtoni nitrous ose ti ndryshoni bojën.

Ka pak opsione akordimi, dhe jo të gjithë varen nga sjellja e makinës. Edhe pse mund të ndjeni ndryshimin midis motorit të nivelit të parë dhe të tretë direkt në pistë. Si dhe ndryshimi midis sjelljes së klasave të ndryshme të makinave: SUV-të e fuqishme kontrollohen më keq, por ato mund të përballojnë shumë goditje, dhe sedanët e lehtë nxitojnë si një plumb, por shpejt bëhen të papërdorshëm nga përplasjet. Krahasuar me FlatOut, modeli i dëmtimit në TRAIL OUT është thjeshtuar: po, makina shkatërrohet pothuajse plotësisht, por kjo nuk ndikon në lojën – nuk do të çojë makinën anash, nuk do të shkojë më ngadalë. Prandaj, dëmtimi këtu është kozmetik, të paktën derisa rrota e makinës të fluturojë ose të shpërthejë.

Kontrollet janë gjithashtu më të thjeshta: në pjesën më të madhe, makinat janë të kontrollueshme mirë, ato nuk kërkojnë aftësi të veçanta nga lojtari dhe ju mund ti jepni makinës duke përdorur vetëm gjashtë butona, shigjeta drejtimi, frena dore dhe nitro. Këtu mund të aktivizoni edhe pamjen në first person – me duart e animuara të pilotit dhe reflektimet në pasqyra. Nga ana tjetër, physics engine ndonjëherë bën glitch dhe, në rast aksidenti, mund ta dërgojë makinën diku në hapësirë.

TRAIL OUT ka disa probleme të cilat e karakterizojnë si produkt i një kompanie amatore: ka optimizim të dobët, fizikë të çoroditur në vende, dhe voice acting të keq dhe disa bugs. Sidoqoftë, për një lojë debutuese, ky është një nivel shumë i denjë: loja duket e bukur, plot përmbajtje, e bashkuar mirë dhe unë dua ta vendos kolonën zanore të saj në një playlist të veçantë. Dhe, më e rëndësishmja, TRAIL OUT përcjell në mënyrë të përsosur emocionin për të cilën shumë njerëz ranë në dashuri me publikimet e para të serisë FlatOut.