Nintendo Reviews

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise Review

Mbështesni GameON Albania duke përdorur kodin support-a-creator: GAMEONALBANIA
Po kerkoni për diamante në Free Fire Falas?! Klikoni këtu për të marrë pjesë në Giveaway për Free Fire Diamonds

Fitness Boxing origjinal ofroi një stërvitje vërtet efektive ndërsa u siguroi lojtarëve ushtrime të mjaftueshme krijuese për të qëndruar të angazhuar për orë të tëra. Përkundër kësaj, ajo ndihej disi artificiale në krahasim me bashkëkohësit e saj. Por ishte ende kënaqësi e jashtëzakonshme dhe vazhdimi i saj e ruan atë tërheqjen e zakonshme.

Rhythm & Exercise ruan të njëjtën mekanikë bazë, mënyrat dhe estetikën vizuale të paraardhësit të tij, thjesht duke synuar ta zgjerojë atë me një larmi më të madhe të stërvitjeve dhe personalizimin për zgjedhjen tuaj të trajnerëve virtualë. Është një përvojë joshëse që ofron një stërvitje të mjaftueshme, edhe nëse nuk është loja më e mirë e fitnesit që mund të gjeni në Nintendo Switch tani.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise kontrollohen plotësisht me kontrollet e lëvizjes, me lojtarin që mban një Joy-Con në secilën dorë për të regjistruar grushta, shtytje dhe lëvizje të përgjithshme të pjesës së sipërme të trupit. Jabs, hooks dhe uppercuts regjistrohen me saktësi të habitshme, aq më tepër për ata që janë të gatshëm ta lëvizin trupin e tyre në ritmin e secilës këngë.

Ndihet shkëlqyeshëm dhe vazhdon të jetë një nga shembujt më të mirë të platformës për kontrollet moderne të lëvizjes, megjithëse unë do të rekomandoja të vendosni rripat tek kyçi për të shmangur përplasjen e joycon-it direkt në televizorin tuaj. Fitness Boxing është i thjeshtë në krahasim me Ring Fit Adventure, por ju mban të angazhuar me një ritëm frenetik që ndërron vazhdimisht ato që priten nga ju.

Momentet e fillimit janë relaksuar çuditërisht kur zgjidhni një trajner, plotësoni detajet tuaja dhe ngadalë filloni me raundin e parë të ushtrimeve. Brenda momenteve u ndjeva si një boksier i ri, duke kryer lëvizje ritmike me lehtësi. Fatkeqësisht, besimi im u trondit kur hyra në stërvitjen time të parë ditore.

Daily Workouts janë thelbi i Fitness Boxing, duke vepruar si nxitja thelbësore për lojtarët që të kthehen çdo ditë për të përfunduar një rutinë të gjerë për të humbur kalori dhe për të përsosur teknikën e tyre. Seancat e mia të rregullta zgjatën afërsisht 40 minuta, duke kombinuar rutinat e ritmit 10 minutësh me kohë të përshtatshme për ngrohjen dhe shtrirjen.

Unë nuk jam mjeshtër ushtrimesh dhe si i tillë e nënvlerësova jashtëzakonisht durimin fizik të kërkuar për të tundur krahët vazhdimisht për mbi 40 minuta. Rezulton se është mjaft, dhe brenda javës së parë apo më shumë unë mbeta dhe një lojtar i përplasur dhe i thyer ndërsa traineri im më lavdëronte ndërsa kaloja vijën e finishit. Ndihesha shkëlqyeshëm, kështu që përpjekja padyshim që ia vlente rezultatit përfundimtar.

Fitness Boxing bën një punë të shkëlqyeshme për t’ju bërë të ndiheni të shpërblyer, me sistemin e achievements në lojë duke monitoruar edhe vlerësimet më të vogla dhe duke i shtuar ato në një galeri virtuale. Unë jam i fiksuar për të ndjekur përparimin tim si kjo, dhe ikona të vogla të vogla që më kujtojnë se thjesht kisha nevojë të qëndroja i fortë dhe të vazhdoja të shtyja përpara, e bënë një të sapoardhur si unë të ndihej i mirëpritur.

Personalizimi personal është një komponent i madh i Fitness Boxing, dhe kjo nuk lidhet gjithmonë me rutinat e ushtrimeve në të cilat do të hidheni. Trajnerët vijnë në të gjitha forma, madhësi dhe gjini të ndryshme – duke ju ofruar një gamë solide të karameleve motivuese për sy, ndërsa hidhni grushta në ekran.

Atletët ekzistues nga lojërat e kaluara kthehen së bashku me një çift të sapoardhurish, edhe pse zëri që vepron në ofertë është padyshim një jo dhe aq fantastik. Unë do të pranoj se qëndrimi në majë të gishtave për më shumë se 40 minuta ishte paksa e vështirë kur traineri që më drejtoi komandat, po fliste me shprehjen emocionuese të një muri me tulla. Është monotone dhe mund ta bëjë që e gjithë përvoja të ndihet robotike.

Për fat të mirë, përshtatja vizuale është shumë më tërheqëse. Trajnerët mund të personalizohen me një shumëllojshmëri të pafund veshjesh për t’i përshkruar ata si ekspertë të vërtetë të fitnesit. Ju mund të jeni besnikë ndaj sportit sa të dëshironi, ose të zgjidhni diçka shumë më qesharake.

Rutinat gjithashtu mund të ndryshohen sipas dëshirës tuaj. Nëse nuk jeni adhurues i një ushtrimi ose rutine të caktuar, thjesht ndryshojeni atë për diçka tjetër. Koha e secilës stërvitje gjithashtu mund të ndryshohet për t’iu përshtatur stilit tuaj të lojës, ngadalë rritet ose zvogëlohet në varësi të qëllimeve personale ose thjesht se si po ndiheni në një ditë të caktuar. Këtu ka një nivel të shkëlqyeshëm të hyrjes dhe rrallë ndëshkoheni për humbjen e një dite ose për mosrespektimin e një programi të rregullt.

Ata që luajtën Fitness Boxing-in origjinal mund të nënvlerësohen nga ato që ofron vazhdimi. Është një zgjerim mjaft bazik i cili ruan të njëjtën mekanikë, dizajn estetik dhe të përgjithshëm. Loja ndihet si përmbajtje komplimentuese në krahasim me diçka që ndërtohet mbi bazat ekzistuese. Si rezultat, kolona zanore është padyshim tërheqja më e madhe këtu, dhe për fat të mirë është i mbushur me super këngë.

Sandstorm i Darude, Don’t You Worry Child e Swedish House Mafia dhe Katy Perry – Hot N Cold janë vetëm disa nga hitet e shkëlqyera të mbushura me Fitness Boxing 2, secila prej të cilave janë ndryshuar disi për të përfituar plotësisht nga loja. Ekziston gjithmonë një mundësi për përmbajtje të shkarkueshme në të ardhmen, përveç nëse Nintendo vendos të hedhë Fitness Boxing 3 në 2021 me një akses të ngjashëm dhe përsëritës.