Regjistrohuni në Newsletter

Ky është formulari zyrtar i ‘Newsletter‘-ës së GameON Albania për komunitetin e saj #1. Të gjitha plotësimet e formularëve do të rishikohen nga stafi ynë. Nëse do të donit të kontribuonit në informacionin që ne ju përcjellim nëpërmjet këtyre ‘newsletters’, ju mund të na e bëni të ditur në seksionin e mëposhtëm me temat tuaja të preferuara për të cilat doni të merrrni lajmet më të fundit.

Sigurohuni që të bëni ‘subscribe‘ në një nga ‘newsletters‘ tona, në mënyrë që të mos humbni shansin për të dëgjuar mbi lajmet në kohë reale të industrisë së video-lojërave dhe eventeve të ardhshme, të organizuara nga GameON Albania.

coming-soon-tournaments

Plotësoni formularin