Video

League of Legends: Ryze Call of Power

Videoja zgjeron njohuritë e lojës pasi tregon Ryze që po gjen gura të parashikimit, për tu siguruar që ato të mos bien në duar të gabuara. Karaktere të tjera në pjesë të ndryshme të Runeterra gjithashtu shfaqen në video. Ryze lufton së bashku me Miss Fortune, Sona dhe Nasus, kundër Trundle dhe disa armiq të tjerë që nuk duken të qartë.

Në të njëjtën kohë, Riot Games lëshoi një ikonë ‘limited edition’ dhe një ‘ward skin’ në lojë. Ju vetëm mund t’i merrni ato nëpërmjet një thirrjeje të quajtur “Call to Power” dhe ju mund të luani me ose kundër personazheve të mësipërm. Disa armiq me të cilët ai lufton nuk janë të qartë, kështu që ne mund të kemi njoftime të reja të heronjve në ditët në vijim.

Për informacione të mëtejshme mbi League of Legends ju mund të klikoni këtu.