Video

Hitman 2: Aksion ‘stealth’ në trailer-in e ri gameplay

Trailer-i i lëshuar kohët e fundit për lojën ‘stealth’ Hitman 2 ju çon në fshatin e vogël të Santa Fortuna në pyjet kolumbiane. Atje ndodh një nga takimet e rralla të drejtuesve të ndryshëm të kartelit. Objektivi i Agjentit 47. Video paraqet një përzierje të skenave gameplay dhe ‘cutscenes’.