Categories
Lajm i Fundit Mobile Nintendo PC PS4 Xbox One

Collector Museum i Marvel është shtuar në Fortnite

Epic Games vazhdon të sjellë edhe më shumë gjëra me tematikën e Marvel në fortnite Chapter 2 Season 4, me Collector’s Museum nga Guardians of the Galaxy që ka dalë tani në lojë, afër Catty’s Corner.

Collector’s Museum ka luajtur një rol të madh në filmat e fundit të Marvel. Ai u prezantua fillimisht në Guardians of the Galaxy dhe Avengers: Infinity War si shtëpia ku gjendej Reality Store, pasi pati një paraqitje të shkurtër në Thor: The Dark World.

Për të gjetur këtë POI në hartë, duhet të ecni në të majtë të Catty’s Corner dhe ta kërkoni në majë të malit.

[thb_gap height=”40″]
[thb_gap height=”40″]

Gjithsesi, si vendet e tjera të marvel nëpër hartë, Collector Museum nuk ofron shumë loot për lojtarët, ndaj kjo mund të mos jetë pikënisja më e mirë për një lojë.

Rift Beacons që sollën Collector’s Museum gjithashtu kanë kaluar në një “stad të ri”, duke sugjeruar se ndryshime edhe më të mëdha do të vijnë në Season 4.

[thb_gap height=”20″]