Video

17 minutat e para gameplay të Assassin’s Creed Odyssey

Admin-at e GameON Albania ju sjellin 17 minutat prezantueseAssassin’s Creed Odyssey. Në videon e mësipërme ne ju paraqesim sekuencën bombastike dhe shpërthyese të intros së video-lojës së shumëpritur, diçka e cila na parapërgatit për atë që na pret më vonë në lojë. Shijojeni!

Assassin’s Creed Odyssey mund të luhet tashmë në PS4, PC, Xbox One dhe Nintendo Switch.