Video

Tokyo Game Show 2018: Trailer-i i ri i Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 2 ka qenë i mrekullueshëm që nga shpallja e habitshme në E3 2018, por ky ‘story trailer’ i ri i planifikuar për TGS 2018 mund të jetë më i miri. Klipi shfaq komplotet e  protagonistëve, Claire Redfield dhe Leon S. Kennedy dhe kjo na jep pamjen tonë të parë të Ada Wong, e cila ka veshur fustanin e saj të kuq në me syzet e diellit dhe një pallto ‘designer’. Ajo duket e mrekullueshme!

Ndërkohë që fansat e origjinalit do të njohin të gjithë personazhet dhe madje edhe vendet nga ky klip, vlen të theksohet se Capcom po e strukturon fushatën ndryshe; në krahasim me inkurajimin që ju të luani dy herë si secili prej heronjve, do të ketë kapituj të ndryshëm që mundësojnë shfrytëzimin e çdo personaliteti. Loja do të dalë më 25 Janar dhe ne absolutisht mezi presim. Po ju si mendoni?