Mobile

Shikoni lojën Orbavoid

Shikoni lojën Orbavoid. Orbavoid është një lojë e vetë-zhvilluar për Android dhe iOS nga Miran Behluli (një nga fansat e GameON Albania). Mirani na ka kërkuar të informojmë komunitetin tonë për lojën e tij dhe shpreson se do ta pëlqeni. Cili është mendimi juaj për këtë lojë?

Play Store : link