fbpx

GameON Awards 2020 mundësuar nga Gjirafa50

GameON Albania organizon këtë Community Awards Ceremony për të ekspozuar dhe falënderuar njerëz, ekipe, kompanitë, lojërat dhe më shumë për gjithëpërfshirjen e tyre në gaming dhe eSports ne Shqiperi, Kosovë e më gjerë. Ketë vit, së bashku me Gjirafa50 kemi vendosur të bëjmë edhe një giveaway për ju qe votoni dhe i cili do të jetë një bundle PS4 Pro i cili do të përfshijë konsolen PS4 Pro, FIFA 21 dhe 2 controllers DualShock 4. Rezultatet do të shpallen më datë 30 dhjetor nëpërmjet një livestream ku gjithashtu do të shpallet edhe fituesi i giveaway. Transmetimi do të bëhet në YouTube më datë 30 dhjetor dhe në orën 21:00.

Loja që do të fitojë “Loja e Vitit” në GameON Awards 2020, do të bëhet gjithashtu giveaway tek një prej votuesit me fat.

Giveaway i “Loja e Vitit” është mundesuar nga Albagame dhe është i pavarur nga ai i PS4 Pro Bundle. Loja që do të bëhet giveaway, do të jepet në konsolën tuaj që preferoni si dhe fituesit e këtyre 2 giveaways do të jenë dy persona të ndryshëm.

Fituesi do të shpallet gjatë live-stream në YouTube, më datë 30 Dhjetor, në orën 21:00.