fbpx
Esports

Blink for PUBG Tournament presented by GameON Albania

Tournamenti do të zhvillohet në Tiranë në sallat e Blink Prime në datat 25 dhe 26 Maj 2019.

Prize Pool është 2000 EUROdhe do të ofrohet nga organizatorët (BLINK).

Ekipi i GameON Albania do të jetë prezent me komentimin, prezantimin dhe me shumë surpriza. Tournameti do transmetohet LIVE në YouTube dhe Twitch.

Max 252 pjesëmarrës | (84 ekipe) | 3-man squads

Ekipet do ndahen në groupe ku do hidhen në të njejten harte të gjithë bashkë. Ekipet më të mira te çdo grupi do të kalojnë te grupi final. Aplikimi në tournament ështe falas. Pjesmarësit do paguajne vetëm një tarifë në varësi të kohëzjatjes së perdorimit të komputerave të tyre, në sallën e Blink-ut gjatë tournamentit (100lek ora).

Nëse nuk keni një account në PUBG, do t’jua ofrojë salla për kohëzgjatjen e Tournamentit. Çmimi do të ndahet midis 6 ekipeve të para. Ekipi i parë do fitojë 1000 EURO dhe 1000 EURO të tjera do shpërndahen midis 5 ekipeve tjera sipas renditjes.

Për të aplikuar plotësoni formularin në linkun më poshtë.

https://gameon.al/application-form-blink-for-pubg-tournament-presented-by-gameon-albania//