Partner Lokal

Mundësuar nga

20.000 USD

Prize pool

Kualifikueset Shqiperi & Kosove

Organizuar nga GameON Albania

CEE Champions, e sponsorizuar nga Intel, rikthehet përsëri me një sezon të dytë në CS:GO. Ekipe nga 19 shtete do të konkurrojnë kundër njëra tjetrës për titullin e madh të CEE Champions dhe prize pool prej 20.000 USD. Qëllimi i këtij tournament-i është që t’i ofrojë mundësinë çdo ekipi në rajonin e CEE që të konkurrojë në hapësirën ndërkombëtare të esports pavarësisht suksesit dhe rankut të tyre. 32 ekipet më të mira nga të gjitha shtetet do të përballen në këtë tournament derisa kampioni final i rajonit CEE të shfaqet.

6 – 7 Shtator

1st OPEN QUALIFIER

6/9/21 – 20:00
KUALIFIKOHEN: 2 EKIPE

REGJISTROHU

10 – 11 Shtator

2nd OPEN QUALIFIER

10/9/21 – 20:00
KUALIFIKOHEN: 2 EKIPE

REGJISTROHU

15-18 Shtator

CLOSED QUALIFIER

4 EKIPE NGA OPEN QUALIFIERS
4 EKIPE TË FTUARA
KUALIFIKOHEN: 2 EKIPE

SE SHPEJTI

Gjenerata e 11 e procesorëve desktop Intel® Core™

Të përshtatur për gameplay

MERRNI KOMPJUTERIN TUAJ KËTU