fbpx
Vjosi Ferzaj
Vjosi Ferzaj
2 Articles0 Comments

Një bug i ri në Valorant i lë lojtaret pa armë dhe aftësi
Pas patch-it 2.03 disa lojtarë janë përballur me nje bug të ri i cili i bën armët dhe aftësitë të padobishme në mes të lojës. Në këtë patch Riot Games prezantoi disa përmirësime si edhe një game mode të ri.…
Një lojtar i Apex Legends po rikrijon hartën “World’s Edge” në Minecraft
Një lojtar i Apex Legends-i po punon ditë e natë per të rikrijuar hartën World's Edge në Minecraft së bashku me armët dhe Legjendat e preferuara. Komuniteti i Apex Legends është shumë i apasionuar pas kësaj battle royale, shpesh herë…