Kërkojmë ndjesë për ndërprerjen e vazhdueshme të Stream-it. Kemi marrë sulme të vazhdueshme DDOS dhe ndërprerje nga operatorë të ndryshem interneti. Kjo është diçka e shkaktuar nga njerëz që nuk ja duan të mirën komunitetit të gaming në Shqipëri dhe Kosovë dhe do të donim të theksonin që kjo nuk do të na ndalë që të bëjmë atë që dimë të bëjmë me mirë, por vetëm do na bëjë me të fortë. Falënderojmë shumë ata që na kanë dhe vazhdojnë të na mbështesin në kete kohë të vështirë.

APLIKIMET JANË MBYLLUR

Ju lutemi lexoni me kujdes perpara se të aplikoni!

Tournamenti do të zhvillohet në Tiranë në sallat e Blink Prime në datat 25 dhe 26 Maj 2019. Prize Pool është 2000 EURO dhe do të ofrohet nga organizatorët (BLINK).

Ekipi i GameON Albania do të jetë prezent me komentimin, prezantimin dhe me shumë surpriza. Tournameti do transmetohet LIVE në YouTube dhe Twitch.

Max 252 pjesëmarrës | (84 ekipe) | 3-man squads

Ekipet do ndahen në groupe ku do hidhen në të njejten harte të gjithë bashkë. Ekipet më të mira te çdo grupi do të kalojnë te grupi final. Aplikimi në tournament ështe falas. Pjesmarësit do paguajne vetëm një tarifë në varësi të kohëzjatjes së perdorimit të komputerave të tyre, në sallën e Blink-ut gjatë tournamentit (100lek ora).

UPDATE #1

Nëse nuk keni një account në PUBG, do t’jua ofrojë salla për kohëzgjatjen e Tournamentit. Çmimi do të ndahet midis 6 ekipeve të para. Ekipi i parë do fitojë 1000 EURO dhe 1000 EURO të tjera do shpërndahen midis 5 ekipeve tjera sipas renditjes.

UPDATE #2

Tournament-i do të jetë LAN dhe do të luhet në ambjentet e Blink Prime në Tiranë. Tournament-i do të jetë FPP (First Person) dhe secili prej 4 grupeve (21 ekipe | 63 lojtarë në çdo grup) do të luajë 3 lojëra, në hartat Erangel, Miramar dhe Sanhok. Prej secilit grup do të zgjidhen ekipet e mira për të luajtur në finalen e madhe të datës 26 Maj.

Deri më tani janë regjistruar mbi 210 lojtarë (70 ekipe). Ka ende vende për 42 lojtarë të tjerë (14 ekipe). Regjistrimet do të mbyllen ditën e mërkurë, më 22 maj. Nëse aplikoni pasi të jenë mbushur të gjitha vendet e lira, aplikimi i ekipit tuaj do të vendoset në një listë pritjeje dhe ju do të kontaktoheni në rast se pjesëmarrësit e tjerë nuk bëhen pjesë. Nëse keni aplikuar më herët se sot, 20 maj, aplikimi juaj ka ardhur dhe ju do të kontaktoheni nga ekipi i GameON ose Blink Prime gjatë ditës së enjte ose të premte për t’ju dhënë më shumë udhëzime dhe për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj.

Për të aplikuar klikoni Vazhdo dhe plotësoni formularin.