Abonohuni në GameON

Ky është formulari zyrtar i abonimit për revisten GameON Albania. Të gjitha plotësimet e formularëve do të rishikohen nga stafi ynë. Mbasi të abonoheni do të merni një email me linkun ku mund të shkarkoni edicionin e parë të revistes GameON Albania.

Sigurohuni që të bëni abonimin revisten tonë, në mënyrë që të mos humbni shansin për tu informuar mbi lajmet në kohë reale të industrisë së video-lojërave dhe eventeve të ardhshme, të organizuara nga GameON Albania.

45221839_526770177839097_3294559702116990976_o

Plotësoni formularin